SpotClean

Snaga u ruci

Sigurno i učinkovito čišćenje ručnom parom

1  /  5

SpotClean

Brzo i jednostavno uklanja mrlje

Pobijedite i neočekivane nečistoće s pogodnim dubinskim čistačem BISSELL SpotClean. Trajno uklanja mrlje i zaprljanja sa svakog mjesta na kojem ih pronađete uporabom vode, posebne formule tvrtke BISSELL te ugrađenih ručnih alata sa snažnim usisavanjem.

Brzo i jednostavno uklanja mrlje

Dubinski čistač u hitnim slučajevima – brzo i jednostavno uklanja mrlje, prolivena pića i zaprljanja

Trajno uklanja tvrdokorne mrlje s pomoću formule Oxygen Boost tvrtke BISSELL

Čisti mrlje i zaprljanja na svakom mjestu – upotrijebite na tepisima, sagovima, namještaju, u automobilu i još puno mjesta

Tehnologija toplinskog vala Heatwave – toplinsko čišćenje, održava temperaturu vode tijekom postupka čišćenja

Tanki dizajn, jednostavan za prenošenje, idealan za mala mjesta

Uklonjivi spremnici za vodu za lakše punjenje i pražnjenje

Obuhvaća bočice s uzorkom formula Spot&Stain i Oxygen boost

Prikazati više

Opće pojedinosti

Površine za čišćenje Tapisoni, Tkanine za nameštaj, Stepenice, Auta, Uklanjanje mrlja s tepiha
Color Bijela i crvena
Potrošnja u vatima / snaga 330 W

Tehničke pojedinosti

Kapacitet spremnika za čistu vodu (L) 1.1 L
Dužina kabela 5.0 m
Kapacitet spremnika za prljavu vodu (L) 1.4 L
Duljina crijeva (m) 1.3 m
Uključeno u kutiji SpotClean, uzorak formula, upute za uporabu
Razine buke (dB) 74 dB(A)
Alatke spremne za korištenje / ugrađene Da
Alatkea Četkica za tvrdokorne mrlje od 8 cm
Težina 3.86 kg
Uklonjivi spremnik za vodu Da

Gledajte naš videofilm

FAQ

Sve što trebate jest odvijač s ravnom glavom! Jezičak unutar cijevi drži prozirni poklopac na mjestu. Ubacite odvijač u cijev pod kutom prema gore i u isto vrijeme povucite prozirni poklopac kako biste ga oslobodili. Vidjeti sliku:

 

spotclean

Držač za crijevo spaja se na stražnjoj strani uređaja na strani spremnika za čistu vodu. Fleksibilno crijevo se tada obmota oko uređaja koje držač drži na mjestu.

Nemojte stavljati kipuću ili vodu iz mikrovalne u spremnik. U spremnik se može staviti voda do 60 stupnjeva Celzija, ne toplija.

Potvrdite koji dio curi. Ako uređaj curi s dna spremnika za čistu vodu, vidite ČPP, dio koji se odnosi na curenje spremnika za čistu vodu.

Provjerite je li razdjelnik u spremniku za nečistu vodu pravilno postavljen. Strelica na razdjelniku treba biti u ravnini s ikonom lokota na spremniku za nečistu vodu. Ako nije zabravljen, spremnik za nečistu vodu će curiti ili će uređaj curiti na dnu. Vidjeti sliku:

 

spotclean

 

Uklonite spremnik za čistu vodu, napunite vodom te vidite curi li (kad je uklonjen s uređaja).

 
 • Ako spremnik za čistu vodu CURI, pogledajte dio ČPP "Spremnik za čistu vodu curi" za daljnju pomoć.
 • Ako spremnik za čistu vodu NE curi, pokušajte sljedeće:
  - Uklonite spremnik za nečistu vodu te vidite ima li vode u prijemnom području. Ako ima vode u prijemnom području, provjerite nedostaje li crna brtva iz spremnika za nečistu vodu ili je pogrešno postavljena (visoki dio brtve mora ući u otvor vanjske, zaobljene strane spremnika). Provjerite je li brtva otvorena tako što ćete je izvaditi i stisnuti visoki zaslon, te će se morati otvoriti na kraju. Vidjeti dolje na slikama:

spotclean

 

spotclean

 

Provjerite funcionira li pravilno plovak u spremniku za nečistu vodu. Ispraznite spremnik za nečistu vodu i okrenute ga u više navrata. Plovak treba lako kliziti naprijed i natrag. Ako je plovak zaglavljen u otvorenom položaju, voda može ući u kućište uređaja. Možda ćete morati zamijeniti .plovak prema potrebi

Ako NEMA vode u prijemnom području, kontaktirajte BISSELL.

Međutim, ako se curenje nalazi na dnu mašine (i korak 2 nije problem), kontaktirajte BISSELL.

1. Pogledajte cijeli kabel da vidite ima li oštećenja. Ukoliko ih pronađete, zbog vlastite sigurnosti trebate prestati s korištenjem i zamijeniti kabel. Kontaktirajte BISSELL za zamjenu.

2. Pokušajte uključiti u drugu utičnicu, i ako i dalje ne radi provjerite strujni prekidač.

3. Vaš SpotClean ima unutarnju toplinsku zaštitu koja ga štiti od pregrijavanja. Kad se toplinska zaštita aktivira, motor za usisavanje će prestati s radom. Ako se ovo dogodi, pokušajte sljedeće:

 • Isključite čistač i iskopčajte uređaj iz struje. 
 • Provjerite ima li začepljenja na kraju crijeva i alatu te uklonite po potrebi. 
 • Provjerite ima li začepljenja u spremniku za nečistu vodu te očistite po potrebi.

Pustite motor da se ohladi isključen oko 30 minuta, toplinska zaštita automatski se resetira te možete nastaviti čišćenje. Ako se toplinska zaštita i dalje aktivira, kontaktirajte BISSELL.

1. Nakon čišćenja spremnika za vodu vodom i formulom, isperite crni poklopac na dnu i postavite spremnik na SpotClean. Spremnik za vodu SpotCleana ima udubljenja na dnu za lakše postavljanje. Čvrsto pritisnite kako biste ga sigurno postavili i provjerite ima li prostora između spremnika i baze uređaja.

spotclean tool

Nakon što uklonite alat, provjerite raspršuje li ručka pritiskom na prekidač.

spotclean filter

Ako ručka ne raspršuje, pokušajte očistiti mlaznicu za raspršivanje pomoću nesavijene spajalice.

spotclean

2. Provjerite sadrži li spremnik za čistu vodu otopinu/vodu. Na umivaoniku možete gurnuti mali crni ventil na dnu spremnika kako biste vidjeli prolazi li voda kroz njega. Ako voda ne prolazi kroz ventil, možda ćete morati zamijeniti spremnik. Ako voda prolazi kroz ventil, uređaj je možda ostao bez snage. Nježno podignite spremnik za čistu vodu i pritiskajte prekidač za raspršivanje ILI nježno pritisnite spremnik za čistu vodu i pritiskajte prekidač za raspršivanje.

3. Ako ručka ne raspršuje kad je alat uklonjen, možda morate očistiti alat. Možete očistiti vrh raspršivača alata četkicom ili spajalicom. Također provjerite ima li napuklina.

Je li pomoglo? Ako nije…

Usisajte nekoliko spremnika tople čiste vode u spremnik za nečistu vodu. Ovo će očistiti začepljenja za prolaz otopine unutar fleksibilna crijeva. Nakon toga, pokušajte ponovno raspršiti.

Ako i dalje ne raspršuje, kontaktirajte BISSELL.

1. Provjerite je li spremnik za nečistu vodu pun. Možete isprazniti spremnik na 2 različita načina: Zaobljen poklopac na dnu ili na crnom gumenom čepu na vrhu; ako je labav ili skinut neće dozvoliti usisavanje. Provjerite je li se povratila usisna snaga.

 

spotclean

 

2. Uklonite spremnik za nečistu vodu. Provjerite ima li usisne snage na otvoru ispod spremnika tako što ćete staviti ruku preko.

 

spotclean filter

 

Ako nema usisne snage, kontaktirajte BISSELL.

 

Ako ima usisne snage, izvucite crnu brtvu s dna praznog spremnika koji ste uklonili. Provjerite je li zabravljena, nedostaje li ili je pogrešno postavljena u spremnik za nečistu vodu; provjerite hoće li se brtva otvoriti tako što ćete stisnuti ravan kraj i ponovno je postavite. Visoki dio brtve mora ući u zaobljen otvor (Vidjeti dolje na slikama)

 

spotclean filter

 

Zamijenite spremnik za nečistu vodu i uhvatite crijevo. Provjerite ima li usisne snage na kraju crijeva bez dodatka tako što ćete usisati vodu iz umivaonika ili posude.

 • Ako NEMA usisne snage na kraju crijeva:
  - Provjerite ima li začepljenja u crijevu tako što ćete dići crijevo iznad uređaja kako bi voda mogla ući u spremnik za nečistu vodu. U suprotnom, kontaktirajte BISSELL. Ako ima usisne snage na kraju crijeva
  - Provjerite ima li pukotina na alatu za tkanine na namještaju. Zamijeniti po potrebi.
  - Očistite vrh raspršivača alata četkicom i/ili spajalicom.

4. SpotClean je dizajniran da se zaštiti od pregrijavanja unutarnjom toplinskom zaštitom koja isključuje uređaj kad se pregrije. Kad se toplinska zaštita aktivira, motor za usisavanje će prestati s radom. Ako se to dogodi, isključite stroj i iskopčajte ga iz električne mreže. Provjerite ima li začepljenja u crijevu i dodatku i uklonite po potrebi. Provjerite ima li začepljenja u spremniku za nečistu vodu i oko plastična stupa u sredini. Pričekajte trideset (30) minuta i toplinska zaštita će se automatski resetirati te možete nastaviti s čišćenjem.

5. Ukoliko nijedno od ovih rješenja ne funkcionira, kontaktirajte BISSELL

Provjerite curi li ventil na spremniku. Crni okrugli ventil se treba pomjeriti kad ga pritisnete prstom. Ako je zaglavljen ili pomjeren na gore te otopina curi, pokušajte pritisnuti ga na dole.

Osim toga, provjerite ima li pukotina i otvora u spremniku. Zamjena spremnika će vam u svakom slučaju riješiti problem.

1. Provjerite je li brtva potpuno na mjestu. Ako nije potpuno postavljena u spremniku za nečistu vodu, prouzročit će curenje spremnika. Brtva može ući samo na jedan način.

2. Provjerite ima li nečistoća u crnoj brtvi. Ako ima nečistoća u pukotinama, brtva neće potpuno ući u spremnik za nečistu vodu te će prouzročiti curenje. Vidjeti dolje na slikama:

 

spotclean

 

3. Provjerite je li razdjelnik u spremniku za nečistu vodu pravilno postavljen. Strelica na razdjelniku treba biti u ravnini s ikonom lokota na spremniku za nečistu vodu. Ako nije zabravljen, spremnik za nečistu vodu će curiti ili će uređaj curiti na dnu. Vidjeti dolje na slikama:

 

spotclean

Tehnologija toplinskog vala Heatwave® omogućuje konstantan izvor topline te održava temperaturu vode tijekom čišćenja tepiha.

O tvrtki BISSELL

BISSELL je obiteljska tvrtka koja je predvodnik u čišćenju već pet generacija. Predani smo razumijevanju života i potreba čišćenja naših klijenata. Tim se osnovnim uvjerenjem vodimo tijekom istraživanja domova naših klijenata i njihovih navika čišćenja.

Pročitajte više