Vac & Steam

Para

Sigurni i učinkoviti za vaše podove

1  /  8

Vac & Steam

2 u 1 usisavač i parni čistač

Dezinficirajte tvrde podove bez uporabe teških kemikalija

The BISSELL Vac & Steam višenamjenski je 3 u 1 usisavač i parni čistač koji usisava i čisti parom u isto vrijeme ili odvojeno. Pomoću elektroničkih prekidača u ručki možete jednostavno preći iz usisavanja u program parnog čišćenja ili ih upotrebljavati zasebno.

Uštedite vrijeme usisavajući nečistoću i dezinficirajući tvrde podove u isto vrijeme. Ubija 99,9% svih mikroba i bakterija u cijelom kućanstvu samo pomoću vode. Ugrađeni filtar za vodu uklanja sve nečistoće u vodi iz slavine kako bi zaštitio vaš uređaj. Tehnologija suhog spremnika čuva ostatke u spremniku za nečistoću potpuno suhe i podalje od pare cijelo vrijeme. Zahvaljujući gumbu za lako pražnjenje, čišćenje nakon korištenja jest lako i jednostavno. Dva filtra za usisavanje – s pjenom i naborima, koje je moguće prati, hvataju sitnu prašinu i ostatke kako bi omogućili ispuštanje čistog zraka u prostoriju.

2 u 1 usisavač i parni čistač

Odbacite prljave brisače podova, kante i teške kemikalije. Čisti i dezinficira dok se vrlo zagrijana para probija kroz nečistoću, zaprljanja i bakterije i ostavlja površinu savršeno čistom. Ubija 99,9 % svih mikroba i bakterija u cijelom kućanstvu samo s pomoću vode

Tehnologija suhog spremnika čuva ostatke u spremniku za nečistoću potpuno suhe i podalje od pare cijelo vrijeme. Gumb za jednostavno pražnjenje olakšava čišćenje nakon uporabe. Dva filtra za usisavanje – s pjenom i naborima, koje je moguće prati, hvataju sitnu prašinu i ostatke kako bi omogućili ispuštanje čistog zraka u prostoriju

Ugrađeni filtar za vodu uklanja sve nečistoće u vodi iz slavine kako bi zaštitio vaš uređaj

Jednostavan za uporabu s elektroničkim prekidačima u ručki s pomoću kojih jednostavno prelazite iz usisavanja u program parnog čišćenja ili ih upotrebljavate zasebno. Prekidačima također upravljate jačinom pare prema potrebi koja omogućuje paru gdje i kada vi želite. Obuhvaća teleskopsku ručku koja je savršena za skladištenje u ormarićima kada je ne upotrebljavate. Podlošku za navlaku za čišćenje koja se jednostavno uklanja olakšava stavljanje ili uklanjanje navlake više nego ikada. Dodajte miris vašem čišćenju s pomoću uključenih mirisnih diskova koji pristaju u jedinstveni džepić u navlakama za čišćenje od mikrovlakana

* kad se upotrebljava u skladu s uputama

*Sigurno za uporabu na podu od mramora, keramike, kamena, vinila, laminata, linoleuma i parketa

Snadno se ovládá elektronickým tlačítkem na rukojeti, přepíná z vysavače na páru nebo spustí obojí naráz a ovládá páru na přání a vytváří tak páru okamžitě kdy a kde právě chcete Je vybaven teleskopickou rukojetí, která je ideální pro uložení ve skříni nebo v případě, že se přístroj nepoužívá

Nástavec na mopovací návlek se snadno vyjímá a usnadňuje tak jeho výměnu. Úklidu můžete přidat i vůni s přiloženými vonnými kolečky, které padnou do kapsy uvnitř čistících návléků z mikrovlákna

Two vacuum filters - foam and pleated are both washable and trap fine dust & debris to provide clean exhaust air back in to the room

Built-in water filter to remove any impurities I the tap water to help protect your machine

Scented cleaning provided with two scented disc' that fit in to a unique pocket in the Microfibre cleaning pads

Prikazati više

Siguran za uporabu na mramoru, keramici, kamenu, vinilu, laminatu i zabrtvljenim drvenim podovima

Opće pojedinosti

Površine za čišćenje Zabrtvljeni tvrdi podovi, Tepisi, niski flor
Color Titanij i plava
Potrošnja u vatima / snaga 1600 W - Kombinirano usisavanje i para

Tehničke pojedinosti

Kapacitet spremnika za čistu vodu (L) 0.4 L
Dužina kabela 7.6 m
Kapacitet spremnika za nečistoću (L) 0.95 L
Lako pražnjenje spremnika za nečistoću Da
Upravljačka ploča Da
Čišćenje tvrdih podova 0.97
Tip grijača Sustav brzog zagrijavanja
Uključeno u kutiji Vac & Steam, Microfiber Mop Pads with Microban Antimicrobial Product Protection, User Guide
Sastav navlake za čišćenje Bijela/Siva- Poliester 65%, Polipropilen 14%, Poliamid 21%, Bijela- Poliester 86%, Polipropilen 14%
Navlake za čišćenje 2 x navlake za čišćenje (1 x mekana/ 1 x gruba navlaka)
Razine buke (dB) 81 dB(A)
Čišćenje tepiha Nije primjenjivo
Polumjer 30 sekundi
Spremno za uporabu za 30 sekundi
Diskovi za mirisno osvježavanje Da - 2x
Filtar za paru Da - zamjenjivo
Temperatura pare 90°- 95°
Tlak pare Nije primjenjivo - tehnologija brzog zagrijavanja
Trajanje pare 15 minuta
Filtar usisivača Da - perivo
Tip filtara usisivača Perivi filtri za usisavanje s pjenom i naborima
Promjenljiva para Da - Upravljačka ploča
Kapacitet spremnika za čistu vodu (L) 0,4 L
Prekidač za paru po želji Da
Težina 4.8 kg
Uklonjivi spremnik za vodu Ne

FAQ

Ako je teško ukloniti filtar, izvadite crijevo i onda izvucite filtar pomoću „drški“. Prvo izvadite donje crijevo, zatim okrenite gornje crijevo na lijevo dok se ne izvuče. Zatim uhvatite filtar s obje strane i izvucite ga. „Lažni“ filtar ima malu dršku. Bijeli filtar ima dvije drške, po jednu na svakoj strani.

Prati na normalnom ciklusu blagim deterdžentom za najbolje rezultate. Ne koristiti izbjeljivač, jer može prouzrokovati cijepanje navlaka. Ne preporučuje se uporaba nikakva omekšivača s navlakama od mikrovlakana.

Ovaj uređaj možete koristiti kao parni čistač i usisavač u isto vrijeme. Pratite upute na donjoj tablici za podešavanja. Možete ga također koristiti samo kao usisavač i samo kao parni čistač. Ima 6 različitih podešavanja za ovaj uređaj. Vidite na donjoj tablici kako se može koristiti ovaj uređaj:

instruction of settings vac & steam

NE KORISTITE OCAT NITI DRUGE OTOPINE SEM VODE ILI DEMINERALIZIRANIH VODA S MIRISOM ZA PARNE ČISTAČE TVRTKE BISSELL U SPREMNIKU.

1. Provjerite sadrži li ispravan spremnik vodu. (Spremnik za vodu a ne posuda za nečistoću).

2. Provjerite je li LED svjetlo „Para spremna“ prestalo treptati (oko 30 sekundi). Pričekajte dok svjetlo postane stabilno i pokušajte pariti.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3. Provjerite je li postavka za paru LED svjetla podešeno na "HI". Ako nije upaljeno, uređaj neće pariti.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4. Morate držati prekidač na ručki do dva minuta kako bi se jedinica pokrenula.

5. Provjerite je li filtar** pravilno namješten. Uklonite uložak. Provjerite je li crna brtva i dalje s vanjske strane jednog od dva priključaka uloška. „X“ ventil je unutar rupe u koju se postavlja ovaj priključak. Pritisnite ovo kako biste provjerili protok vode (uređaj mora biti isključen). Dlanom jako gurnite uložak na mjesto kako bi se pravilno namjestio. Na ovaj način pumpa neće usisavati zrak oko brtve. **Nemaju svi uređaji filtar za vodu. Neki imaju „lažni“ filtar. Ovaj uređaj treba filtar, ali ne filtar za vodu, on nije obvezan.

Dummy filter vac & steam

Ne smije biti prostora između uređaja i filtra kad se pravilno instalira (desno).

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly.

6. Ponovno priključite uređaj, pričekajte 30 sekundi da LED svjetlo „Para spremna“ prestane treptati. Postavite gumb za svjetlo „HI“ na „HI“ LED. Držite prekidač na ručki zatvoren dva minuta.

7. Ugrađen je novi filtar? U tom slučaju, držite prekidač barem 2 minuta kako bi se filtar napunio vodom. Treba početi pariti. Također možete namočiti filtar 10 do 15 minuta kako bi se filtar natopio.

8. Skinite podnožje s uređaja, uklonite podlošku podnožja i navlaku, te pomoću spajalice uklonite začepljenja na vrhu za paru na podnožju kao i na podloški podnožja.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

"

Koja vrsta poda se čisti? Abrazivni podovi kao grube pločice, opeka, itd. više će utjecati na navlake nego gladak pod od vinila. Kad čistite abrazivne podove, potrošit ćete više navlaka no kad čistite glatke podove.

Perite navlake za čišćenje u perilici za rublje s blagim deterdžentom. NE DODAJTE omekšivač ili izbjeljivač. Njihovom uporabom navlake će se brže pocijepati i pojavit će se rupe.

"
O tvrtki BISSELL

BISSELL je obiteljska tvrtka koja je predvodnik u čišćenju već pet generacija. Predani smo razumijevanju života i potreba čišćenja naših klijenata. Tim se osnovnim uvjerenjem vodimo tijekom istraživanja domova naših klijenata i njihovih navika čišćenja.

Pročitajte više