• Powerglide Cordless Plus

    Bez kabela je jednostavnije

    Nestaje sve što mrzite pri usisavanju. Snažno čišćenje sada je dostupno u obliku laganog usisavača bez kabela; usisavači bez kabela olakšat će vaše svakodnevno čišćenje pružajući vam snagu koju trebate u kompaktnom i laganom dizajnu.

Powerglide Cordless Plus

Moćan, bez kabela i može konkurirati usisavačima s kabelom! 

PowerGlide™ usisavač bez kabela tvrtke BISSELL omogućava moćno čišćenje cijelog doma bez kabela. Uživajte u moćnoj izvedbi čišćenja dugotrajnoj slobodi bez kabela na podovima i iznad njih. 

1Ldustbin ENG
2hourschargingtime ENG
180steering ENG
cordless ENG
lowfootprofile ENG
upto45min ENG

Radne značajke

PowerGlide™ usisavač bez kabela tvrtke Bissell kombinira ono najbolje od moćnog uspravnog usisavača i laganog, prijenosnog usisavača bez kabela.

Njegov jedinstven dvociklonski sustav omogućava izvrsno dugotrajno usisavanje kojim podiže nečistoću i ostatke s vaših tepiha i tvrdih podova.

Jedinstvena tehnologija litij-ionske baterije omogućava rad do 45 minuta s moćnim dvociklonskim usisavanjem. Odvojiva litij-ionska baterija omogućava vam da je diskretno napunite za samo dva sata tako da uređaj možete spremiti van vidokruga.

Posuda Lift-Off™ dodatno olakšava borbu s nečistoćom i ostacima na stepenicama, namještaju, u vašem vozilu i gdje god da se nered skriva. Posebno okretno upravljanje usisavačem također olakšava kretanje u tijesnim prostorima i po njima.

S dojmljivim vremenom rada od 45 minuta ima postavke niske i visoke brzine, jednostavno savladava prometna područja, a traku s četkicama možete uključiti ili isključiti kako biste se prilagodili podovima.

Tehničke pojedinosti

Površina Tvrdi pod, tepisi, stepenice, čišćenje iznad poda
Vrijeme rada 45 minuta
Baza za punjenje Da
Vrsta vrećice Ciklonski, bez vrećice
Filtri Perivi
Višenamjensko okretno podnožje Da
Uklonjivi ručni usisavač Da
Uklonjivi valjak s četkicama Da – za lakše održavanje