Parni čistači

  Sigurni i djelotvorni za vaše podove
  Jednostavno čistite i dezinficirajte tvrde podove bez uporabe teških kemikalija. Bez kanti i prolijevanja vode, jednostavno dodajte vodu u parni čistač i spremni ste za čišćenje. Darujte svojoj obitelj čist dom kakav zaslužuju.

  Usisavači bez kabela

  Bez kabela je jednostavnije
  Nestaje sve što mrzite pri usisavanju. Snažno čišćenje sada je dostupno u obliku laganog usisavača bez kabela; usisavači bez kabela olakšat će vaše svakodnevno čišćenje pružajući vam snagu koju trebate u kompaktnom i laganom dizajnu.

  Čistači

  Nasljeđe tvrtke BISSELL
  Ovaj je čistač standard jednostavnog čišćenja otkad su ga, 1876. godine, Anna i Melville Bissell patentirali. Bilo da se mogu ponovno puniti ili su ručni, naši čistači djeluju na raznim površinama pa su idealni za svakodnevnu uporabu. Bacite metlu i lopaticu i omogućite si jednostavnije čišćenje.

  Carpet Cleaners

  Experience the soft feeling of clean carpets between your toes with our BISSELL machines.

  Vacuuming alone isn’t enough. Carpet cleaners pick up what vacuums leave behind and make sure dirt, spots and stains are gone for good. Drink spills, pet stains, muddy footprints…our floors put up with a lot, but BISSELL’s range of carpet cleaning machines will give tired grubby carpets a new lease of life.

  Mokro čišćenje

  Velika Clean! Sve-u-jednom Multisurface čišćenje! Crosswave ™ je 3-u-1 multisurface čistač napravljena za zauzet života. Savjetujte se sa stručnjakom i oni će dati isti odgovor: "Prvo Vakuumska poda prije pranja!" Crosswave ™ čini sve tri koraka u isto vrijeme i to pogodna za sve zatvorene podova i površina prostirke u svoj dom!

  Dubinski čistači

  Uklonite slučajno proliveno piće iz tepiha prije nego što postane trajna mrlja s pomoću proizvoda za dubinsko čišćenje tvrtke BISSELL. Upotrijebite ih na površinama preko kojih često prolazite i stepenicama, ali i na tkaninama na namještaju, u unutrašnjosti automobila i na mnogim drugim površinama kako biste dobili novi osjećaj svježine.

  Dodaci

  Mi u tvrtki BISSELL imamo cilj omogućiti vam alate i dodatke koji su vam potrebni kako biste svoj dom očistili učinkovito, uspješno i pouzdano! Bilo da pokušavate pronaći najbolji način čišćenja svakodnevnih nečistoća i mrlja ili se suočavate s problemima pri čišćenju ili pri općenitom organiziranošću čišćenja, mi smo tu kako bismo vam pomogli!